Bille's website

Billede af Bille, der er ved at være gammel

 

 

 

 

 

 

 

Hans Peter Ruwald "Bille"

født 4. august 1953

Stilling: Praktiserende dyrlæge.

Uddannet som dyrlæge i 1978. Medlem af Den danske Dyrlægeforening siden jeg blev færdig som dyrlæge.

Jeg er autoriseret dansk dyrlæge, autoriseret norsk dyrlæge og autoriseret tysk dyrlæge

Jeg er født i Sønderjylland, hvor min far er dyrlæge. Han hedder Hans Peter og min mor hedder Misse. Jeg har fire søskende:

Inge Merete, Steen, Torben og Jytte.

Jeg er gift med Ackie, som egentlig hedder Ann-Christin Clauber Ruwald, og har tre dejlige børn: Bjørn Clauber Ruwald, Lars Clauber Ruwald og Charlotte Clauber Ruwald.

Mine hobbies er: Mit job (især med arbejdende hunde), jagt, sejlsport, modelbygning, frimureri og computere.

Jeg bruger megen tid på at behandle dyr rundt omkring i Europa. Det sjoveste/mest spændende var vel nok slædepatruljen SIRIUS, men jeg har også særdeles megen glæde at behandle politihunde på Rigspolitiets Hundeskole i Farum, behandle og røntgengodkende narkotikahunde for SKAT, være på Hundetjenesten ved Oslo Politidistrikt i Norge, ved det tyske Diensthundewesen i Eutin i Tyskland og at behandle de tyske Zollhunde. En lille niche, som jeg har fundet, er at kønsteste dyre papagøjer. Det rejser jeg rundt omkring i hele Europa for at gøre. Se mere om det på min fuglelink

Ved mit virke, som overdyrlæge i Forsvaret, deltog jeg i en masse spændende krigskirurgi. Du kan se nogle af billederne på linken til Forsvaret.

Sammen med min dejlige familie har jeg Hokkerup Dyreklinik.

Jeg underviser SKAT hundeførere i dyrlægerelevante emner og i narkohundes behandlinger.

Jeg underviser hundeførere på politiets hundeskole i Farum (Kildegården)

Jeg underviser på det norske politis hundeskole i Kongsvinger, Norge (Sætergården)

Jeg underviser tyske Diensthundeführer på den tyske politihundeskole i Eutin,Tyskland (Diensthundewesen)

Jeg underviser det tyske toldvæsens Diensthundeführer, rundt omkring i Schleswig-Holstein og på deres hundeskole i Blackhede

.. og så holder jeg et hav af foredrag for hundeklubber , tyske sikkerhedsfirmaer og andet godtfolk.

Jeg er tilknyttet Aller Petfood A/S som dyrlæge. Her laves der rigtig god dansk kvalitets kæledyrsmad af efter min mening særdeles høj kvalitet.

Jeg er stolt over at være chefdyrlæge hos Danminar A/S

For Beredskabsstyrelsen har jeg i samarbejde med forsvarets TV lavet en film om "Dyreredning". Her kan man bla. lære hvordan man redder dyr når det brænder.

Jeg behandler en del tjenestehunde syd for den danske grænse, både ved det tyske toldvæsen og ved det tyske politi. På politihundeskolen i Eutin kommer jeg jævnligt som dyrlæge.

Indtil nu har jeg være sagkyndig 11 gange i drabssager i Norge, Sverige og Tyskland

Jeg skriver jævnligt artikler for forskellige blade. Fast skriver jeg en dyrlægespalte i Politihunden (http://home.get2net.dk/politihunden/) Som overdyrlæge i Forsvaret har jeg skrevet en bog til Slædepatruljen SIRIUS, Forsvar, Politi, Hjemmeværn (Hjemmeværnet har deres eget tryk i smukt rødt), SKAT, Beredskabsskolen i Tinglev samt flere andre. Til jer allesammen har jeg skrevet en spændende dyrlægebog: HUND KEND DIN KROP. Et relevant udsnit af bogen kan læses under linken: Hvad fejler min hund?

Jeg har flere sejleruddannelser: Speedbådskort, Duelighedsbevis, Yachtskipper af 3. grad og Yachtskipper af 1. grad (Yachtskipper af 2. grad er med i de to før nævnte)

Jeg har VHF/DSC radiocertifikat.

Jeg har svæveflyvecertifikat (såkaldt S-certifikat) og har sprunget faldskærm. Billeder kommer senere

Jeg har jagttegn og, herunder tilladelse til riffeljagt

Jeg har foruden klinik i Hokkerup klinik en klinik i Tyskland . I politiregi har jeg klinik på politistationen i Vejle, hvor politihunde fra hele landet kan blive behandlet. Oslo (Norge) og Eutin (Tyskland)

I min fritid har jeg grundlagt RC Parken der er en 30.000 kvadratmeter stor forlystelsespark for modelfly, modelbiler og modelskibe. se den her:

RC Parken

Denne side er under konstruktion og der kommer meget mere senere

 

Tilbage til forside

 

Copyright © 1997-2008 Bille Ruwald. Please respect the work I put into this.